Κλείνουν τρία χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα της φονικής έκρηξης στο Μαρί. Τρία χρόνια από τη μέρα που δεκατρείς ευσυνείδητοι άνθρωποι θυσιάστηκαν κι έγιναν ήρωες, ενώ και πολλοί άλλοι ακόμα τραυματίστηκαν, εξαιτίας της αβλεψίας των κυβερνώντων και της δυσλειτουργίας της πολιτείας.
Απόψε, με την ψήφιση από τη Βουλή του νομοθετικού πλαισίου για τη μεγάλη μεταρρύθμιση της κοινωνικής πολιτικής του κράτους, έχουμε κάνει ένα πρώτο βήμα για την εγκατάσταση και τη λειτουργία ενός απαραίτητου συστήματος ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής. Αυτό είναι πολύ σημαντικό μέσα στη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας.
Παρά το γεγονός ότι είναι ήδη έτοιμη η πλήρης και ενημερωμένη με σημερινές τιμές βάση δεδομένων ακίνητης περιουσίας, η Βουλή έκρινε φρονιμότερο, αφού υιοθέτησε την «επικαιροποίηση», να εφαρμοστεί και φέτος φορολογία ακινήτων στη βάση του περσινού συστήματος (και των αξιών του 1980)
Ο Δημοκρατικός Συναγερμός σημειώνει ξανά ότι το έργο της εκτίμησης του συνόλου της ακίνητης περιουσίας στη βάση των σημερινών πραγματικών δεδομένων και τιμών,
Δεν μπορεί να δεχτούμε να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα χωρίς προηγουμένως…
Γραπτή δήλωση της Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ κας Στέλλας Κυριακίδου...
Δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή κας Ρένας Χόπλαρου εκ μέρους…
Επιστολή του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Δημοκρατικού Συναγερμού…
Τις προτάσεις του Δημοκρατικού Συναγερμού για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, με εισαγωγή της οριζόντιας ψηφοφορίας και αύξηση του εκλογικού μέτρου στο 5%, συζήτησε αντιπροσωπεία του κόμματος με εκπροσώπους της Πλατφόρμας Πολιτών «Διαφάνεια Τώρα»
Ανακοίνωση Οργάνωσης Πρεσβυτέρων Πολιτών Κύπρου για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα
Το Ινστιτούτο Πολιτισμού εκφράζει την ικανοποίηση και ευαρέσκειά του διότι η Κυβέρνηση αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση του κτηρίου του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας
Η Γυναικεία Οργάνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού Λευκωσίας οργανώνει εκδήλωση για να τιμήσει την Πρώτη Κυρία της Κύπρου, κ. Άντρη Αναστασιάδη.
Ινστιτούτο Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΠΑΑ) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Βιοκαλλιέργειες και Διατροφογενετική – Τα πλεονεκτήματα της κατανάλωσης βιολογικών προϊόντων»
Διευριμένο Επαρχιακό Εκλολικό Επιτελείο Πάφου & Περιφερειακή Πολιτική Συνέλευση Ανατολικής Λεμεσού

Οργανώσεις
Ινστιτούτα