Γραπτή δήλωση του προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για τη σημερινή σύσκεψη.
Επειδή το ΑΚΕΛ έχει σκόπιμα πολύ κοντή μνήμη και ταυτόχρονα μεγάλη έφεση σε αβάσιμες καταγγελίες εναντίον άλλων, είναι ξανά σκόπιμο, μετά και τη σημερινή δήλωσή τους, να υπενθυμίσουμε μερικά πράγματα.
Γραπτή Δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΣΥ Νίκου Τορναρίτη
Έχει ολοκληρωθεί με πλήρη επιτυχία η επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας και των συνεργατών του στην Αθήνα. Στη βάση αυτή, Αθήνα και Λευκωσία...
Θερμά συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για τη μεγάλη νίκη και τη σπουδαία…
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, Διαβάστε για: 1. Θέματα...
Η κα Στέλλα Κυριακίδου, Βουλευτής Αντιπρόεδρος ΔΗΣΥ, επισκέφθηκε...
Δεν μπορεί να δεχτούμε να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα χωρίς προηγουμένως…
Σύμφωνα με την πάγια θέση μας και τη βούληση για πλήρη διαφάνεια, ο Δημοκρατικός Συναγερμός δημοσιοποιεί τις δαπάνες που έκανε για την προεκλογική εκστρατεία των πρόσφατων εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Σαράντα χρόνια μετά, ο κυπριακός ελληνισμός δεν παύει να θυμάται με αποτροπιασμό και οδύνη και να καταδικάζει την κορύφωση της εθνικής αφροσύνης με το Πραξικόπημα της Δευτέρας,
Τις προτάσεις του Δημοκρατικού Συναγερμού για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, με εισαγωγή της οριζόντιας ψηφοφορίας και αύξηση του εκλογικού μέτρου στο 5%, συζήτησε αντιπροσωπεία του κόμματος με εκπροσώπους της Πλατφόρμας Πολιτών «Διαφάνεια Τώρα»
Ανακοίνωση Οργάνωσης Πρεσβυτέρων Πολιτών Κύπρου για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα
Η Γυναικεία Οργάνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού Λευκωσίας οργανώνει εκδήλωση για να τιμήσει την Πρώτη Κυρία της Κύπρου, κ. Άντρη Αναστασιάδη.
Ινστιτούτο Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΠΑΑ) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Βιοκαλλιέργειες και Διατροφογενετική – Τα πλεονεκτήματα της κατανάλωσης βιολογικών προϊόντων»
Διευριμένο Επαρχιακό Εκλολικό Επιτελείο Πάφου & Περιφερειακή Πολιτική Συνέλευση Ανατολικής Λεμεσού

Οργανώσεις
Ινστιτούτα