Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1960. Αποφοίτησε από το Παγκύπριο Γυμνάσιο. Υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά και σπούδασε Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Διατηρεί φαρμακείο στη Λευκωσία και διδάσκει στη Νοσηλευτική και την Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Frederick, Φαρμακολογία και Φαρμακευτική Νομοθεσία αντίστοιχα.

Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της ΦΠΚ Πρωτοπορία Πάτρας. Ανδρώθηκε στη Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού ενώ σήμερα είναι μέλος του Πολιτικού Γραφείου και του Ανωτάτου Συμβουλίου του κόμματος. Διετέλεσε Αναπληρωτής Επίτροπος Υγείας του ΔΗΣΥ και επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗΣΥ και Αντιδήμαρχος στον Δήμο Λευκωσίας μέχρι την είσοδο του στην Βουλή των Αντιπροσώπων το 2013.

Κατά την περίοδο της παρουσίας του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διετέλεσε μεταξύ άλλων, Πρόεδρος της Πολεοδομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Αισθητικού Ελέγχου, της Επιτροπής Αναζωογόνησης για την εντός των τειχών πόλη αλλά και της Επιτροπής για τις Βιοτεχνικές περιοχές του Δήμου Λευκωσίας.

Για σειρά ετών συμμετείχε στο Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας αλλά και στο Συμβούλιο Αποχετεύσεων υπηρετώντας από την θέση του Προέδρου σε αριθμό Επιτροπών. Διετέλεσε Πρόεδρος του Εθνικού Συλλόγου ΛΕΝΑΣ Λευκωσίας, Αντιπρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας, Πρόεδρος του Παγκυπρίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Αντιπρόεδρος της Ενωσης Ευρωπαίων Φαρμακοποιών (PGEU) ενώ ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική και κοινωνική δράση ως μέλος διαφόρων εθελοντικών οργανισμών και ιδρυμάτων.

Συμμετέχει σαν αριστίνδην μέλος στο Συμβούλιο Διαχειριστών του Medic – Alert Κύπρου από το οποίο ανακηρύχθηκε εθελοντής της χρονιάς το 1999 για την προσφορά του στην Υγεία. Για σειρά ετών ήταν μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου, αλλά και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΝΘΕΑ και του Ινστιτούτου Συνεχούς Επιμόρφωσης του ιδρύματος συνδράμοντας την προσπάθεια ενάντια στις εξαρτησιογόνες ουσίες. Από το 2013 είναι βουλευτής Λευκωσίας, θέση στην οποία επανεξελέγει το 2016.

Έκτοτε είναι συντονιστής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΔΗΣΥ στην Επιτροπή Εσωτερικών και μέλος των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Υγείας και Εμπορίου. Διετέλεσε μέλος και στην Επιτροπή Περιβάλλοντος.