Ανακοινώσεις

Aβέρωφ: Ομόφωνα έχει περάσει το ψήφισμα που καταδικάζει τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας τόσο εντός της ΑΟΖ με τις παράνομες γεωτρήσεις όσο και την προσπάθεια που γίνεται για τα Βαρώσια

Αναφορικά με τα όσα καταγράφονται για συναντήσεις του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου με πρόσωπα συνδεόμενα με την υπόθεση του κατασκοπευτικού βαν, σημειώνουμε τα εξής.

Αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Συναγερμού αναχωρεί σήμερα για την Κίνα μετά από επίσημη πρόσκληση του Κομμουνιστικού Κόμματος της χώρας.

Η αντιδικτατορική εξέγερση στο Πολυτεχνείο της Αθήνας, το Νοέμβριο του 1973 έχει παραμείνει στη συλλογική μνήμη ως ένας αγώνας-ορόσημο όχι μόνο κατά της δικτατορίας στην Ελλάδα αλλά εν γένει κατά των αυταρχικών καθεστώτων και υπέρ της ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Γλαύκος Κληρίδης η απονομή των βραβείων του διαγωνισμού συγγραφής παιδικού παραμυθιού. Ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε από το Ινστιτούτο Πολιτισμού σε συνεργασία με τον Δημοκρατικό Συναγερμό, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου και με θέμα την Ευρώπη καθώς και τις αξίες, τα ιδανικά και το όραμά της.

 SITE LEFT