Ανακοινώσεις

Τόσο ο Δημοκρατικός Συναγερμός όσο και η Κυβέρνηση, είμαστε υπέρμαχοι του ελέγχου ως εργαλείου διαφάνειας και χρηστής διοίκησης.

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον χαμό του Μιχάλη Πήλικου, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με ήθος την επιχειρηματικότητα του τόπου διατελώντας επί χρόνια Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ. Η πολυδιάστατη και ευδόκιμη προσφορά του, η στήριξή του στην ανάπτυξη του επιχειρείν, αναγνωρίστηκε από τον επιχειρηματικό κόσμο εντός κι εκτός Κύπρου λαμβάνοντας σειρά διακρίσεων.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού και επικεφαλής της Κυπριακής Αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Νίκος Τορναρίτης συμμετείχε σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης, σε συνεδρία της Επιτροπής Μετανάστευσης,

Δημητρίου: Και ο σχεδιασμός της δεύτερης φάσης του ΓΕΣΥ, προχωρεί. Παρά τις δυσκολίες που επέφερε η πανδημία, παρά τα όποια προβλήματα ανακύπτουν και τα οποία αντιμετωπίζονται. Κανείς μας δεν πανηγυρίζει ακριβώς γιατί έχουμε ενώπιόν μας ένα συγκεκριμένο προγραμματισμό που πρέπει να τεθεί στην πράξη σε εφαρμογή.

Ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την πολύ-επίπεδη αντιμετώπιση της κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία στον τομέα της υγείας, πανευρωπαϊκά, επιχειρείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω της πρότασης του σχεδίου «EU4Health», ενός σχεδίου ο χρηματοδοτικός φάκελος του οποίου ξεπερνά τα 9 δις ευρώ.

 SITE LEFT