Ανακοινώσεις

Η τουρκική εισβολή ολοκλήρωσε το έγκλημα που συντελέστηκε εις βάρος της Κύπρου το 1974, ένα έγκλημα το οποίο άφησε του πίσω του πληγές οι οποίες παραμένουν ανοιχτές μέχρι σήμερα 45 χρόνια μετά. 

Σε μια περίοδο που συζητούμε για την αναγκαιότητα μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την ενεργό εμπλοκή στα κέντρα λήψης αποφάσεων των ιδίων των πολιτών, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Στροβόλου συνεπικουρούμενοι από τους δημότες τους, μας δείχνουν τον δρόμο.

Τα όσα σημειώθηκαν χθες και αφορούν το Πρόγραμμα Προστασίας των Θαλάσσιων Χελωνών, δεν τιμούν ούτε την περιοχή αλλά ούτε και την Κύπρο.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού και Αν. Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, κ. Νίκος Τορναρίτης, θα συμμετάσχει στη Συνάντηση των Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων των Χωρών-Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) (COSAC), στο Ελσίνκι, που φιλοξενεί το Κοινοβούλιο της Φινλανδίας, στις 21 και 22 Ιουλίου 2019, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διάστασης της τρέχουσας εξάμηνης Φινλανδικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

Το Ινστιτούτο Πολιτισμού και ο Δημοκρατικός Συναγερμός προκήρυξαν, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, διαγωνισμό συγγραφής παιδικού παραμυθιού. Το θέμα του διαγωνισμού αφορούσε στην Ευρώπη (Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκές αξίες, ιδανικά, όραμα, ολοκλήρωση, συνεργασία κ.λπ.) ενώ το περιεχόμενο απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού σχολείου (6-12 ετών).

Με απόλυτο σεβασμό προς την πλειοψηφία της Βουλής αλλά και με ευαισθησία για τους Κύπριους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αποπληρωμή των οφειλών τους, την ίδια ώρα όμως στην προτεραιότητα τόσο εμένα όσο και του Δημοκρατικού Συναγερμού, είναι η σταθερότητα και η αξιοπιστία τόσο της κυπριακής οικονομίας όσο και της χώρας μας αλλά και του χρηματοπιστωτικού τομέα.

 SITE LEFT