Ανακοινώσεις

Τα όσα ανέφερε σήμερα ο Νίκος Χριστοδουλίδης για τη διεξαγωγή των debates, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

17 χρόνια από την ημέρα που η Κύπρος βίωσε την αεροπορική τραγωδία της «Ήλιος» στο Γραμματικό Αττικής, είναι βέβαιο ότι αυτή δεν λησμονείται και δεν παραδίδεται στη λήθη. Η 14η Αυγούστου 2005, βύθισε στο πένθος τη χώρα από τον αδόκητο χαμό των 121 επιβατών και ο πόνος βαραίνει και σήμερα τις ψυχές μας.  

Η 14η Αυγούστου σηματοδοτεί τη δεύτερη προέλαση των τουρκικών στρατευμάτων, με την οποία επιχειρήθηκε η ολοκλήρωση της γεωγραφικής πτυχής του επεκτατικού σχεδίου της Άγκυρας σε βάρος της Κύπρου.

Πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 12 Αυγούστου, ακόμη μια μαζική συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του Υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου στην Επισκοπή της Πάφου, μετά από πρωτοβουλία του ζεύγους Μιχάλη και Βαρβάρας Μιχαήλ, επαγγελματίες στο χώρο των κατασκευών.

Η συνεχής και παραγωγική προσπάθεια για ειρήνη, ασφάλεια και περιφερειακή σταθερότητα στην ανατολική Μεσόγειο από την Κυπριακή Δημοκρατία και το κράτος του Ισραήλ, αποτελεί την απάντηση στο ασταθές γεωπολιτικό περιβάλλον και στις επακόλουθες τουρκικές προκλήσεις στην περιοχή μας.

 Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου είχε σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Νίκο Νουρή κατά την οποία ενημερώθηκε για τις κυβερνητικές πολιτικές αντιμετώπισης του μεταναστευτικού ζητήματος.

 SITE LEFT