Ανακοινώσεις

Χατζηγεωργίου: Γαλλία και Κύπρος είναι και θα παραμείνουν στενοί σύμμαχοι και εταίροι, με γνώμονα το κοινό συμφέρον και την πρόοδο των λαών των δυο χωρών.

Η σημερινή μέρα είναι Ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος, αλλά και τιμής για τα αμέτρητα θύματα του φασισμού που άφησαν την τελευταία τους πνοή σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Αννίτα Δημητρίου: Όλοι συμφωνούμε στην αναγκαιότητα μετακίνησης των εργοστασίων ασφάλτου από την περιοχή Ιδαλίου. Τα παράνομα εργοστάσια πρέπει να σταματήσουν. Το ζητούμενο βεβαίως είναι να μην μεταφερθεί το ίδιο πρόβλημα σε άλλη περιοχή χωρίς πρώτα να διασφαλιστεί η δημόσια και προστασία του περιβάλλοντος.

Σταύρου: Σε αυτές τις δύσκολες λόγω και της πανδημίας ώρες που περνάμε όλοι, και οι επιχειρήσεις, η κυβέρνηση έμπρακτα στηρίζει και ενισχύει το επιχειρηματικό οικοσύστημα

Αννίτα Δημητρίου: Σκοπός είναι η σταδιακή επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας μας. Ωστόσο βασική προϋπόθεση παραμένει η  πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων από όλους μας.

Χατζηγιάννης: Η τριτοβάθμια μας εκπαίδευση δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει έκπτωση στις απαιτήσεις ποιότητας

 SITE LEFT