Ανακοινώσεις

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός αναγνωρίζει την αγωνία και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει όσοι έχουν πληγεί από τις αποφάσεις του 2013.

Γιώργος Χατζηγεωργίου: Οι μεταρρυθμίσεις στο σύνολό τους για εμάς στο Δημοκρατικό Συναγερμό και την κυβέρνηση δεν είναι πεδίο μικροπολιτικής αντιπαράθεσης. Είναι ο τρόπος που αλλάζει και θα αλλάξει προς το καλύτερο η φυσιογνωμία του κράτους. 

Χατζηγεωργίου: Οι ιδεολογικές εμμονές και τα μικροπολιτικά συμφέροντα των κομμάτων της αντιπολίτευσης, υπονομεύουν τα συμφέροντα του συνόλου των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής μας οικογένειας.

Αννίτα Δημητρίου: Σημαντικότατη εξέλιξη για την πόλη και επαρχία της Λάρνακας η ανάπτυξη λιμένα και μαρίνας εφόσον έργα σαν κι αυτά προσδίδουν προστιθέμενη αξία, δημιουργούν θέσεις εργασίας και λειτουργούν παράλληλα ως πόλος έλξης και για νέες επενδύσεις που χωρίς αμφιβολία τις έχει ανάγκη και η Λάρνακα και η χώρα μας

Τορναρίτης: Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα και αισιόδοξοι γιατί η επιλογή του Δημοκρατικού Συναγερμού αποδείχθηκε επιλογή νικηφόρα και θα σας πω ότι ήταν μια επιλογή ευθύνης ο Ανδρέας Κωνσταντίνου. Γιατί η πορεία του στο Δήμο Αγλαντζιάς χαρακτηρίστηκε με πράξεις κι όχι με λόγια.

Τορναρίτης: Το είπαμε πάρα πολλές φορές ότι η πανδημία χρειάζεται προσωπική και κοινωνική υπευθυνότητα. Αν δεν υπάρχουν τα δυο αυτά συστατικά στοιχεία, ό,τι και να κάνει η όποια κυβέρνηση δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Άρα και αυτή την ώρα συστήνουμε προσωπική και κοινωνική ευθύνη και την  ίδια ώρα βεβαίως να λαμβάνουμε όλα εκείνα τα μέτρα που μας συστήνουν οι ειδικοί. 

 SITE LEFT