Ανακοινώσεις

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της θητείας του στην Κύπρο, έγινε σήμερα δεκτός από τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ο πρέσβης της Ελλάδας κ. Ηλίας Φωτόπουλος, στα γραφεία του κόμματος. Ο κ. Νεοφύτου αφού παρέδωσε ένα αναμνηστικό δώρο στον κ. Φωτόπουλο, είπε σχετικά ότι:

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου και Βουλευτή Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Δημήτρη Δημητρίου για ΓΕΣΥ

Τα ζητήματα που σήμερα συζητούμε και αφορούν τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση που κάναμε ως πολιτεία τις τελευταίες δεκαετίες, τη μεταρρύθμιση στην υγεία, την εφαρμογή του Γενικού Συστήματος Υγείας και την αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων, είναι θεμιτό και απαραίτητο να τα συζητούμε.

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου και Βουλευτή Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Δημήτρη Δημητρίου για συμπεράσματα Συμβουλίου Υπ. Εξωτερικών ΕΕ  

Το Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταδίκασε σήμερα τη στρατιωτική δράση της Τουρκίας η οποία υπονομεύει σοβαρά όπως τονίζεται στα συμπεράσματα, τη σταθερότητα και την ασφάλεια ολόκληρης της περιοχής.

Μια εξαιρετικά σημαντική παρέμβαση για το τι συμβαίνει στη Συρία και την τακτική της Τουρκίας, έκανε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στις εργασίες της 141ης  Συνέλευσης της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης στο Βελιγράδι.

Αβέρωφ: Η Ευρώπη είναι το σπίτι μας είναι η ασφάλειά μας είναι το μέλλον μας

Δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΣΥ κ. Νίκου Τορναρίτη

 SITE LEFT

kinitra popup