Ανακοινώσεις

Η αναβάθμιση της κυπριακής οικονομίας από τον Οίκο Moody’s, αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη που επιβεβαιώνει την ορθότητα της οικονομικής πολιτικής και καταδεικνύει τις προοπτικές της οικονομίας της χώρας μας.

Την ενημέρωση του κατά πόσο έχει τεθεί το ζήτημα της αποτελεσματικής εφαρμογής της Τελωνειακής Ένωσης έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με τις επιταγές του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ζήτησε ο Ευρωβουλευτής ΔΗΣΥ & ΕΛΚ Λουκάς Φουρλάς, σε επιστολή του προς τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις αρμόδιο για θέματα Εμπορίου.  Την επιστολή έχουν συνυπογράψει 22 Ευρωβουλευτές από πέντε πολιτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σήμερα, τη μέρα της μαύρης επετείου της τουρκικής εισβολής και της αποφράδας μέρας της 20ης Ιουλίου, ο Ευρωβουλευτής Λευτέρης Χριστοφόρου, με επιστολή του ενημερώνει όλους τους συναδέλφους της Ευρωβουλευτές και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για τα διαχρονικά εγκλήματα της Τουρκίας σε βάρος της Κύπρου.

Οι σημερινές εξαγγελίες του Προέδρου της Τουρκίας και της Τ/κ ηγεσίας για άνοιγμα μέρους της κλειστής περιοχής της Αμμοχώστου, αποτελούν άλλη μια κατάφωρη παραβίαση του καθεστώτος που ισχύει για την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου, όπως αυτό καθορίζεται ξεκάθαρα μέσα από τα ψηφίσματα 550 και το 789 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

Η μαύρη επέτειος της 20ης Ιουλίου 1974 βρίσκει και φέτος την Κύπρο να αγωνίζεται για την ανατροπή των τετελεσμένων της εισβολής και κατοχής.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, αύριο Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 και ώρα 10.00 π.μ. θα συμμετάσχει στην ολιγόλεπτη στάση εργασίας που διοργανώνει ο Δήμος Αμμοχώστου, με πανό «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ!».

 SITE LEFT