Ανακοινώσεις

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ανακοινώνει ότι σήμερα υπέβαλλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του κόμματος, Αλέξανδρος Σίνκα.

Ως Επιτροπή Περιβάλλοντος ήρθαμε να δούμε ιδίοις όμμασι σήμερα την κατάσταση και όντως υπάρχει θέμα εδώ να περνούν αυτά τα καλώδια με τόσο ψηλής έντασης βολτ πάνω από τα σπίτια του κόσμου.

Μουζάλα: Η δημιουργία του Υφυπουργείου Πολιτισμού στη χώρα μας, αποτελεί μια σημαντική θεσμική αλλά και την ίδια ώρα καθόλα ουσιαστική εξέλιξη για τον πολιτισμό μας.

Γεωργίου: Σήμερα που όλοι μας καλούν να αναλάβουμε τις ατομικές και συλλογικές μας ευθύνες προωθώντας τα νομοσχέδια της μεταρρύθμισης του δικαστικού μας συστήματος στην Ολομέλεια για ψήφιση, για μικροκομματικούς και μόνο λόγους η αντιπολίτευση μπλόκαρε τα νομοσχέδια, κατέστρεψε τη συλλογική δουλειά που δημιουργήσαμε όλοι μαζί ρίχνοντας τα στις ελληνικές καλένδες.

Γεωργιάδης: Είναι χιλιάδες οι κυπριακές επιχειρήσεις, δεκάδες χιλιάδες οι εργαζόμενοι, οι αυτοεργοδοτούμενοι που ουσιαστικά τιμωρούνται επειδή η αντιπολίτευση παίζει παιχνίδια μικροπολιτικά και επιλέγει τις σκοπιμότητες.

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός, για το καλό της κυπριακής οικονομίας όσο αφορά το θέμα των κρατικών εγγυήσεων, θα μείνουμε στο θετικό της ανώμαλης αναδίπλωσης του Νικόλα Παπαδόπουλου.  

 SITE LEFT