Ανακοινώσεις

Χριστοφόρου: Σας καλώ όλους, εδώ στο Ευρωκοινοβούλιο και στην ΕΕ, να υπερασπιστείτε τη δική μου Πόλη την Αμμόχωστο,  που είναι και δική σας, γιατί η Αμμόχωστος είναι  Ευρωπαϊκή Πόλη. Σας καλώ να υποχρεώσετε την Τουρκία να επιστρέψει τη Πόλη μας στους νόμιμους κατοίκους της

Δημητρίου: Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ μίλησε σήμερα για την οικονομία με τους ίδιους δογματισμούς που ακούμε για χρόνια. Και την ίδια ώρα, δεν απάντησαν ούτε και σήμερα στις σκανδαλώδεις ομολογίες του Βενιζέλου Ζαννέτου. Όπως και δεν απαντούν αν ήταν ηθικά σωστό να έχουν πάρει χρήματα από τα κρατικά προγράμματα στήριξης των εργαζομένων.

Μαυρίδης: Τα θέματα που προκύπτουν από την υπόθεση του σφαγείου "Cypra" χρήζουν διερεύνησης από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες. Απαίτηση μας είναι όπως όλα τα θέματα διερευνηθούν πλήρως και εκεί όπου προκύπτουν ευθύνες, να αποδοθούν.

Κουλλά: Σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών συζητήθηκαν επτά προτάσεις νόμου του Δημοκρατικού Συναγερμού, που αφορούν φοροαπαλλαγές στις περιπτώσεις αναδιαρθρώσεων μη εξυπηρετούμενων δανείων. Προτείνουμε όπως παραταθούν για ολόκληρο το 2021. Έτσι συμβάλλουμε έμπρακτα και ορθολογικά στην στήριξη των δανειοληπτών.

Δημητρίου: Χτες, κορυφαία στελέχη του ΑΚΕΛ ομολόγησαν αυτό που η κοινωνία ήδη γνωρίζει. Ότι το κόμμα τους είναι ταυτισμένο με τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Με τη γνώση και συμμετοχή της Γραμματείας του. Το ΑΚΕΛ έχασε τη λαλιά του. Δεν απαντά.

 SITE LEFT