Ανακοινώσεις

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός χαιρετίζουμε την κυβερνητική απόφαση, μετά από συνεννόηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, για κάλυψη στο σύνολό τους των ιατρικών εξόδων του μικρού Αντώνη.

Ο Πρόεδρος, η ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για το θάνατο ενός επιφανούς μέλους της κυπριακής παροικίας, του Σωτήρη Πετρίδη.

Το υπουργικό συμβούλιο που συνήλθε σήμερα υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, αποφάσισε να εγκρίνει τη δημιουργία Επενδυτικού Ταμείου για την Παροχή Χρηματοδότησης Κεφαλαίου με στόχο την κάλυψη του κενού που υπάρχει στη χρηματοδότηση των κυπριακών ΜμΕ.

Η υιοθέτηση διαδικτυακών δημοσιευμάτων που χωρίς τεκμηρίωση προσπαθούν να πλήξουν την αξιοπιστία της Κύπρου και του Προέδρου της Δημοκρατίας δε βοηθούν τη χώρα μας, όπου ένας από τους σημαντικότερους τομείς της οικονομίας μας είναι ο χρηματοοικονομικός.

 

 

Η συμπλήρωση σαράντα πέντε χρόνων από την εκδήλωση της δεύτερης φάσης της τουρκικής εισβολής, με την οποία ολοκληρώθηκε το επεκτατικό σχέδιο της Άγκυρας σε βάρος της Κύπρου, επαναφέρει μαύρες μνήμες για όλο τον κυπριακό λαό

Δεκατέσσερα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την αεροπορική τραγωδία της «Ήλιος» στο Γραμματικό Αττικής

 SITE LEFT