Εκτύπωση
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Share on Email

Στη Στέγη Ηλικιωμένων Αγλαντζιάς βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Συναγερμού με επικεφαλής τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κ. Νίκο Τορναρίτη και τους Βουλευτές Λευκωσίας κ. Δημήτρη Δημητρίου, κ. Σάβια Ορφανίδου, κ. Ξένια Κωνσταντίνου, την Πρόεδρο της ΓΟΔΗΣΥ κ. Ουρανία Σχίζα και την Πρόεδρο της ΓΟΔΗΣΥ Λευκωσίας κ. Δροσούλα Μιχαηλίδου. Το «παρών» του στην επίσκεψη έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς κ. Μάριος Χειρίδης.

Εκ μέρους του Δημοκρατικού Συναγερμού παραδόθηκαν δώρα στη Στέγη και στους ηλικιωμένους, μεταξύ άλλων και ένα αναπηρικό τροχοκάθισμα.  Ο κ. Τορναρίτης έκανε μετά το πέρας της επίσκεψης την ακόλουθη δήλωση:  

«Βρεθήκαμε σήμερα εδώ, δυο μέρες πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων στη Στέγη Ηλικιωμένων Αγλαντζιάς, για να δώσουμε και να πάρουμε. Να δώσουμε μικρά δωράκια και να κερδίσουμε πολύτιμες ευχές, πολύτιμες εμπειρίες και πολύ αγάπη. Από τους πατέρες μας από τους παππούδες μας. Από αυτούς που μόχθησαν, από αυτούς που θυσιάστηκαν για να χτίσουν την Κύπρο του σήμερα και να μεγαλώσουν εμάς τους ίδιους. Οφείλουμε πολλά στην τρίτη ηλικία. Έγιναν κάποια βήματα, πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα. Με την ευκαιρία συγχαίρουμε τη Διεύθυνση, τη Διοίκηση αυτού του υπέροχου ιδρύματος, γι’ αυτά που κάνει γι’ αυτά που είδαμε. Γιατί είναι αλήθεια ότι η τρίτη ηλικία πρέπει να ζει με περηφάνια, ποιότητα, αγάπη και θαλπωρή. Αυτό το βρήκαμε εδώ πέρα και αξίζετε πραγματικά τα συγχαρητήριά μας».

Από την πλευρά της η διευθύντρια της Στέγης κ. Έλενα Βαρναβίδου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Να ευχαριστήσω την αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ με επικεφαλής τον κ. Τορναρίτη, τους βουλευτές και τους εκπροσώπους για την παρουσία τους σήμερα εδώ. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα δώρα τους και μιλώ εκ μέρους των ηλικιωμένων, του προσωπικού, του ΔΣ της Στέγης. Το αναπηρικό τροχοκάθισμα είναι πάρα πολύ χρήσιμο αλλά κυρίως τους ευχαριστούμε για τη στήριξη που μας δίνουν με την παρουσία τους εδώ, ότι έχουμε τη συμπαράστασή τους και τη βοήθειά τους και έτσι νιώθουμε και εμείς πιο δυνατοί να συνεχίσουμε να προσφέρουμε για ένα καλύτερο τρόπο ζωής στους ηλικιωμένους μας και μια καλύτερη διαβίωση».

23/12/2019