Εκτύπωση
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Share on Email

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Χτες έλαβε χώρα το προγραμματισμένο, διευρυμένο πολιτικό γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού. Σε αυτό συμμετείχαν 200 προσωπικότητες, αξιωματούχοι του κόμματος και ενεργά μέλη της πολιτικής ζωής του τόπου.

Κατά τη συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου, η οποία είχε διάρκεια εφτά ώρες, κατατέθηκαν πολιτικές παρεμβάσεις και εισηγήσεις ουσίας από τους ομιλητές μέσα στα πλαίσια επίδειξης πραγματικού πολιτικού πολιτισμού, για πληθώρα θεμάτων. Από το κυπριακό ως την οικονομία, την ενέργεια και το περιβάλλον αλλά και όσα τα στελέχη του πολιτικού γραφείου τόνισαν για το μέλλον και την πορεία του Δημοκρατικού Συναγερμού μέσα από την παραγωγή πολιτικής, το συντονισμό μεταξύ κυβέρνησης και κόμματος κτλ. Καταγράφηκαν όλα. Και ήταν τέτοια η ωριμότητα των επιχειρημάτων που κατατέθηκαν ώστε να δημιουργείται πρόσθετη ανάγκη για αξιοποίηση όλων των εισηγήσεων, αλλά και των ιδίων των στελεχών της παράταξης κάτι που θα γίνει στις αμέσως επόμενες μέρες, μέσα από το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ήταν και παραμένει ένα κόμμα εξωστρεφές, που πρωτοστάτησε μέσω συνεργασιών στη Βουλή στη σωτηρία της χώρας, που στήνει γέφυρες ανάμεσα στους φιλελεύθερους και τη λαϊκή δεξιά, τους αστούς και τους αγρότες, την μικρομεσαία επιχείρηση, τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και τους αυτό-εργοδοτούμενους, στις τάξεις του.

Με αυτό σαν διαρκές πρόταγμα και για να εκπληρώσει και στο μέλλον ακέραια το ρόλο που έχει και φέρει μέσα στην κοινωνία, ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα προχωρήσει συντονισμένα στα επόμενα βήματα. Τα οποία άπτονται στην:

Λευκωσία – Τρίτη 11/6, 6:30μμ, Αίθουσα Αμμόχωστος

Λεμεσός – Τετάρτη 12/6, 6:30μμ, Επαρχιακά Γραφεία Λ/σού – 2ος όροφος

Αμμόχωστος – Πέμπτη 13/6, 7μμ, Δημαρχείο Παραλιμνίου

Πάφος – Παρασκευή 14/6, 6:30μμ, ΣΕΚ Πάφου

Λάρνακα – Τετάρτη 19/6, 7μμ, Επαρχιακά Γραφεία ΔΗΣΥ

Το όραμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για την Κύπρο, παραμένει αρραγές και αναλλοίωτο και περνάει μέσα από την ορθολογική διαχείριση και τη στάση ευθύνης απέναντι σε όλα τα μεγάλα θέματα, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου.

Λευκωσία 11/6/2019