Εκτύπωση
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Share on Email

Συνάντηση στο Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας, με τους ιδρυτές της εταιρείας Foody είχε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου από κοινού με τον Επικεφαλής Επιστήμονα κ. Μαστρογιαννόπουλο και συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος. Εκ μέρους του Δημοκρατικού Συναγερμού η Διευθύντρια Επικοινωνίας κ. Σταυριάνα Κοφτερός δήλωσε τα εξής:

«Συναντηθήκαμε σήμερα με τον Επικεφαλής Επιστήμονα, τον Δρ. Νικόλα Μαστρογιαννόπουλο τον οποίο και ευχαριστώ και τους ιδρυτές της Foody, τον Αργύρη και τον Μιχάλη, ίσως της πιο γνωστής νεοφυούς επιχείρησης στην Κύπρο που έχει μπει στα σπίτια όλων και είμαστε όλοι υπερήφανοι, ως λαμπρό παράδειγμα της Κύπρου του αύριο. Κι είναι αυτή την Κύπρο που πρέπει όλοι να διασφαλίσουμε, έχοντας συναίνεση για να περνάνε οι μεταρρυθμίσεις στη Βουλή ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το Ταμείο Ανάκαμψης και τα οφέλη αυτού να τα δούμε ως Κύπριοι πολίτες».

Από την πλευρά του ο Επικεφαλής Επιστήμονας δήλωσε τα εξής:

«Χαρά μου σήμερα να καλωσορίσω στο Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας, τον φίλο τον Αργύρη και τον φίλο τον Μιχάλη, παραδείγματα του τι προσπαθούμε και σαν κυβέρνηση να ενσωματώσουμε είναι να την ανάπτυξη της έρευνας, της καινοτομίας, της τεχνολογίας, με την επιχειρηματικότητα ούτως ώστε να υπάρχει ανταγωνιστικότητα της οικονομίας της χώρας και από την παραγωγή γνώσης και έρευνας να έχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που θα βοηθήσουν την κοινωνία γενικότερα και τον πολίτη».

8/6/2021