Εκτύπωση
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Share on Email

Την πρόσφατα ανακαινισμένη ξενοδοχειακή μονάδα «MAP» στη Λευκωσία, επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος, όπου και συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη κ. Μάριο Πολυκάρπου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η ανάπλαση του κέντρου της Λευκωσίας με την ολοκλήρωση της Πλατείας Ελευθερίας και το στοίχημα που μπορεί να κερδίσει η πρωτεύουσα με τον τουρισμό το αμέσως προσεχές διάστημα, αφήνοντας πίσω την πανδημία αλλά και μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης μέσα από το οποίο θα έχει όφελος και ο τουριστικός τομέας.

Ο κ. Πολυκάρπου δήλωσε σχετικά τα εξής:  

«Με μεγάλη μας χαρά σας καλωσορίζουμε στο ξενοδοχείο μας το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μεγάλη μας χαρά επίσης είναι ότι ολοκληρώθηκε το έργο της πλατείας και δίνουμε και μια πολύ μεγάλη έμφαση στη Λευκωσία με τους ξένους που υποδεχόμαστε καθημερινά.

Το έργο είναι ξεκάθαρα ένα ολοκληρωμένο boutique το οποίο υποδέχεται και στο εστιατόριο κοινό από τη Λευκωσία. Έχουμε κάνει ένα smart ξενοδοχείο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σύντομα θα ολοκληρωθεί και το έργο, ολοκληρώνοντας και το roofbar πάνω στον 5ο όροφο. Θεωρούμε ότι ο κορωνοϊός και δυστυχώς η όλη εξέλιξη ανά το παγκόσμιο επηρέασε αρνητικά αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι σύντομα όλο αυτό θα πάρει ακριβώς αυτό που του αξίζει και εύχομαι να επανέλθει πίσω γενικά στον κόσμο το travelling για να βοηθήσει όλη την προσπάθεια σ’ όλα αυτά που έχουμε κάνει».

Η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Τώνια Μουσκή, δήλωσε από την πλευρά της τα εξής:

«Βρισκόμαστε σήμερα σε ένα από τα προσφάτως ανακαινισμένα ξενοδοχεία στο κέντρο της Λευκωσίας  το οποίο άνοιξε τις πόρτες του λίγο πριν το ξέσπασμα της πανδημίας.

Τα εμπόδια που προκάλεσε η πανδημία ήταν πολλά. Τα βίωσαν οι επιχειρηματίες και η κοινωνία μας, όμως με τη σωστή στρατηγική κερδίζουμε τη μάχη. Διαφυλάξαμε τη δημόσια υγεία και το εμβολιαστικό πρόγραμμα, το όχημα για την πλήρη επιστροφή στην κανονικότητα, είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε πράξη άλλη μια φορά την ανάκαμψη της οικονομίας, με τη στήριξη των ξενοδοχείων και ευρύτερα του τουρισμού να είναι στους βασικούς πυλώνες του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης.

Συνεχίζουμε για την Κύπρο του αύριο».

9/6/2021