Εκτύπωση
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Share on Email

Στο μέγαρο Μαξίμου υποδέχθηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου. Υποδεχόμενος τον κ. Νεοφύτου ο κ. Μητσοτάκης τόνισε τα εξής:

«Αγαπητέ μου Πρόεδρε, φίλε Αβέρωφ σε καλωσορίζω για ακόμα μια φορά στην Αθήνα ως Πρόεδρος του αδελφού κόμματος, του Δημοκρατικού Συναγερμού. Έχεις οδηγήσει την παράταξη σε διαδοχικές νίκες και επιτυχίες στην Κύπρο, πάντα με γνώμονα την ευθύνη και τον ρεαλισμό και πάντα αγωνιζόμενος για την ευημερία και την προκοπή του κυπριακού λαού.

Θέλω να σου ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία ως υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας για το 2023. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι με την ίδια αφοσίωση, με την ίδια προσήλωση, για την ενότητα των Κυπρίων για την προκοπή του κυπριακού λαού και βέβαια για την επίλυση του μεγάλου μας εθνικού θέματος. Θέλω να ξέρεις ότι είμαστε δίπλα σου και σου εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στον αγώνα τον οποίο μόλις ξεκίνησες».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού τόνισε τα εξής:

«Κύριε Πρωθυπουργέ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας. Να ξέρετε πως η θεαματική πρόοδος σε όλους τους τομείς στην Ελλάδα, ως αποτέλεσμα των δικών σας πολιτικών, επανάφεραν την αξιοπιστία στη χώρα αλλά εξίσου σημαντικό, επανάφεραν την αξιοπρέπεια και την εθνική υπερηφάνεια στον κάθε Έλληνα.

Σας ευχαριστώ διπλά γιατί μια δυνατή Ελλάδα που ήταν και παραμένει το ανιδιοτελές στήριγμα της Κύπρου, βοηθά και την Κύπρο και σας ευχαριστούμε για ό, τι κάνετε για την εθνική μας υπόθεση. Πάντα να είστε δυνατός για μια ακόμα πιο δυνατή Ελλάδα και μια δυνατή Κύπρο».