Εκτύπωση
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Share on Email

Δήλωση της Αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ κ. Τώνιας Μουσκή για τη συνάντηση του Προέδρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου με την Επίτροπο Νομοθεσίας και Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, κ. Λήδα Κουρσουμπά

Τα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού επισκέφτηκε σήμερα η Επίτροπος Νομοθεσίας και Επίτροπος για τα Δικαιώματα του Παιδιού κ. Λήδα Κουρσουμπα όπου και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στην παρουσία της Αντιπροέδρου κ. Στέλλας Κυριακίδου και της Αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου κ. Τώνιας Μουσκή. Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού ευχαρίστησε την Επίτροπο για το έργο της αναφορικά με τα δικαιώματα του παιδιού, κατά τη διάρκεια της θητείας της. 

Μετά το πέρας της συνάντησης η κ. Μουσκή προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε σήμερα με την απερχόμενη Επίτροπο Νομοθεσίας και Επίτροπο για τα δικαιώματα του Παιδιού κ. Λήδα Κουρσουμπα, την οποία και ευχαριστήσαμε για το έργο της καθόλη τη διάρκεια της θητείας της. Η κ. Κουρσουμπά εργάστηκε με σεβασμό προς το θεσμό που εκπροσωπούσε διαδραματίζοντας κομβικό ρόλο στις πολιτικές που αφορούν τα δικαιώματα του παιδιού».

Λευκωσία 4/9/2019