Η Οργάνωση Νέων Επιστημόνων Δημοκρατικού Συναγερμού (ΟΝΕ) διοργανώνει την ερχόμενη Πέμπτη 12/03/2020 στις 18:30 στο ξενοδοχείο Σεμέλη, στη Λευκωσία, εκδήλωση με τίτλο, «Εναλλακτικές διαδικασίες για επίλυση χρηματοοικονομικών διαφορών». 

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ως ομιλητές ο κ. Παύλος Ιωάννου, Χρηματοοικονομικός Επίτροπος, η κα. Μαρία Κυριακού, πρώην Βουλευτής Λευκωσίας και πρώην Έφορος Εταιρειών και η Νομικός κα. Νικόλ κ. Φινοπούλου.

Πρόκειται για μια ανοιχτή συζήτηση στην οποία το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τοποθετηθεί μέσω ερωτήσεων και να λάβει τις απαντήσεις και απόψεις των συμμετεχόντων. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο Πρόεδρος της ΟΝΕ Δημοκρατικού Συναγερμού και Σύμβουλος Αφερεγγυότητας κ. Μάριος Πελεκάνος.

Η ΟΝΕ Δημοκρατικού Συναγερμού και με αυτή τη στοχευμένη εκδήλωση παραμένει σταθερή στη δεδηλωμένη της θέση για διεύρυνση του διαλόγου με την κοινωνία των πολίτων με στόχο την κατανόηση και αντιμετώπιση ζητημάτων της καθημερινότητας. Προσπάθεια η οποία θα συνεχιστεί και θα ενταθεί το επόμενο διάστημα και με άλλα θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος.

9/3/2020

 SITE LEFT