Φιλανθρωπικός σκοπευτικός αγώνας διοργανώθηκε σήμερα μετά από πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Προέδρου κ. Χάρη Γεωργιάδη στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λευκωσίας – Λάκης Ψημολοφίτης. Για την εκδήλωση ο κ. Γεωργιάδης τόνισε τα εξής:

«Να σας ευχαριστήσω όλους για την παρουσία σας. Είμαστε εδώ για έναν καλό σκοπό αλλά ελπίζουμε και να περάσουμε καλά, να το απολαύσουμε. Κι όσοι δεν έριξαν ποτέ με όπλο, σήμερα είναι η ευκαιρία. Ανέλαβα μια πρωτοβουλία να καλέσω μερικούς φίλους αλλά να ευχαριστήσω πρώτα και κύρια τους οργανωτές, την κινητήρια δύναμη πίσω από το Ραδιομαραθώνιο. Τη CNP που μαζί με το ΡΙΚ τρέχει αυτό τον πολύ καλό σκοπό. Έχουμε κάποιους πολύ σημαντικούς χορηγούς, την FXPRO, που έχει δώσει 5.000 ευρώ και μας έχει υπερκαλύψει τον φιλανθρωπικό στόχο με το ξεκίνημα. Είμαστε στο σκοπευτήριο Λάκη Ψημολοφίτη, του αείμνηστου πατέρα του Πάμπου ο οποίος ήταν ο πρωτεργάτης ουσιαστικά της σκοποβολής στην Κύπρο. Πάμπο μου σε ευχαριστώ».

Ο κ. Τάκης Φειδία Διευθύνων Σύμβουλος CNP Cyprialife, τόνισε τα εξής:

«Καλημέρα σε όλους και σας ευχαριστούμε που είστε όλοι παρόντες. Εκ μέρους του Ομίλου CNP Cyprus και των εταιρειών CNP Cyprialife και CNP Ασφαλιστική θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο Χάρη Γεωργιάδη καταρχήν για αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία που έχει αναλάβει. Να ευχαριστήσω τον φίλο τον Πάμπο τον Ψημολοφίτη για τη χορηγία του. Σήμερα στοχεύουμε στην αλληλεγγύη. Όλοι ξέρουμε τον Ραδιομαραθώνιο και τι προσφέρει, άρα δεν θα σας κουράσω με τις προσφορές του Ραδιομαραθωνίου, θα πω μόνο καλή επιτυχία, να περάσουμε όμορφα, να είστε πάντα καλά».

Ο κ. Μιχάλης Μιχαήλ Πρόεδρος ΔΣ του ΡΙΚ, τόνισε από την πλευρά του τα εξής:

«Το ΡΙΚ είναι πάντα στις μεγάλες διοργανώσεις. Μαζί με τη CNP κάναμε αυτή την πορεία αυτού του φιλανθρωπικού δρομολογίου και νομίζω τα αποτελέσματά μας ήταν εξαιρετικά».

4.12.2021

 SITE LEFT