Ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις των φίλων και υποστηρικτών του Αβέρωφ Νεοφύτου

Από την Επαρχία Αμμοχώστου ξεκίνησαν χθες με μεγάλη επιτυχία οι συγκεντρώσεις των Φίλων και Υποστηρικτών του Αβέρωφ Νεοφύτου. Στο κατάμεστο Kaliva on the Beach στην Αγία Νάπα, ο κ. Νεοφύτου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και παλμό.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε όσους εθελοντικά βοήθησαν για την επιτυχή εκδήλωση, ανέφερε πως «Εσείς οι νέοι και οι νέες είστε μπροστά και σε αυτήν τη μάχη. Ξέρουμε ότι ενώπιον μας υπάρχει ένα ναρκοπέδιο, νιώθουμε δυνατοί, νιώθουμε πως μπορούμε να αντεπεξέλθουμε, γιατί πάντα ξέρουμε να μετατρέπουμε τις μεγάλες προκλήσεις σε μεγάλες ευκαιρίες για τον τόπο μας. Είμαι σίγουρος, είμαι βέβαιος, πως και με την δική σας στήριξη ακόμα μια φορά θα βγάλουμε την Κύπρο μας ακόμα πιο δυνατή».

Οι συγκεντρώσεις των Φίλων και Υποστηρικτών συνεχίζονται την ερχόμενη Δευτέρα στη γενέτειρα του Αργάκα και την Τρίτη στη Λάρνακα. Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσουν οι συγκεντρώσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.

30.7.2022  

 SITE LEFT