Πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 12 Αυγούστου, ακόμη μια μαζική συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του Υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου στην Επισκοπή της Πάφου, μετά από πρωτοβουλία του ζεύγους Μιχάλη και Βαρβάρας Μιχαήλ, επαγγελματίες στο χώρο των κατασκευών. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων επαγγελματίες του κατασκευαστικού τομέα και άλλων παραγωγικών τομέων της οικονομίας.

Ο κ. Νεοφύτου απευθυνόμενος προς τους φίλους και υποστηρικτές ευχαρίστησε το ζεύγος Μιχαήλ για την πρωτοβουλία καθώς και τους παρευρισκόμενους για τη θερμή υποδοχή.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο οποίος εστιάστηκε κυρίως στα θέματα της οικονομίας,  τόνισε ότι «χωρίς στιβαρή οικονομία καμία χώρα δεν μπορεί να έχει μέλλον και καμιά κοινωνία δεν μπορεί να ζήσει καλύτερες μέρες αν οι ηγέτες της δεν διασφαλίσουν ότι πρώτα θα είναι συνετοί στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος».

Ο κ. Νεοφύτου δήλωσε επιπρόσθετα ότι «χρειάζεται σοβαρότητα στη διαχείριση. Ακούω καθημερινά τις συνταγές των υποψηφίων και των κομμάτων που τους στηρίζουν που ικανοποιούν τα αυτιά των πολιτών. Αλλά όλα αυτά αν εφαρμοστούν, θα μας πάνε πίσω στο 2013», και συμπλήρωσε ότι «πρέπει να ακολουθήσουμε μια οικονομική πολιτική που θα κρατήσει τη χώρα σε αναπτυξιακή πορεία για να γλιτώσουμε την επερχόμενη παγκόσμια ύφεση. Και αυτό το πετυχαίνουμε όχι με το να κατηγορούμε τον επιχειρηματικό κόσμο. Οι επιχειρηματίες πρέπει να τύχουν στήριξης δια κινήτρων. Όταν δίνεις κίνητρα δεν κοστίζουν στο κράτος.

Και όταν οι επιχειρηματίες παίρνουν κίνητρα παράγουν εθνικό πλούτο, πληρώνουν φόρους και υπάρχουν στα κρατικά ταμεία για να μπορούν κάποιοι να κάνουν τους καλούς Σαμαρίτες».

13.8.2022

 SITE LEFT