Συνέχεια στις μεγάλες πολιτικές συγκεντρώσεις δόθηκε χτες από τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στην Αραδίππου. Ο κ. Νεοφύτου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στάθηκε στο διακύβευμα αυτών των εκλογών που δεν είναι άλλο όπως τόνισε από το να διασφαλίσουμε το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.

«Το να διασφαλίσουμε αυτό το παρόν και το μέλλον του τόπου είναι η κρίσιμη απόφαση που καλούμαστε να πάρουμε σε αυτές τις εκλογές, απόφαση που θα κρίνει αν η πατρίδα μας θα υπερβεί με επιτυχία τις προκλήσεις που έχει μπροστά της, αν θα συνεχίσουμε την αναπτυξιακή μας δυναμική, με ασφάλεια και σταθερότητα, με ελπίδα και προοπτική. Αυτό οφείλει να διασφαλίσει η επόμενη ηγεσία», τόνισε ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Στο ίδιο πλαίσιο ο κ. Νεοφύτου τόνισε πως θέλει να διασφαλίσει πως η χώρα θα διατηρήσει και μέσα σ’ αυτή την επερχόμενη καταιγίδα τη δυνατή της οικονομία. Πρέπει να οδηγήσουμε τη χώρα μέσα από το ναρκοπέδιο σε ασφαλή προορισμό που θα διαφυλάξει τον κυπριακό ελληνισμό και που θα υλοποιήσει την Κύπρο του αύριο.

Έχουμε την εμπειρία και την ικανότητα για να βρούμε λύσεις, τόνισε ο κ. Νεοφύτου. Για παράδειγμα, στο μεγάλο κοινωνικό αίτημα των νέων για προσιτό ενοίκιο και προσιτή στέγη.

«Αναζήτησα λύσεις, μαζί με την κυβέρνηση. Είδα πριν λίγες μέρες τη Διοίκηση του ΤΕΠΑΚ. Και σήμερα ανταποκρίθηκε. Ανέβασε το επίδομα ενοικίου από 1.500 ευρώ σε 2.500 ευρώ, παρέχοντας ευκαιρίες στέγασης σε ακόμα περισσότερους φοιτητές. Και ενίσχυσε τη συνεργασία με τον ΠΑΣΥΞΕ, για περισσότερες κλίνες στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου και ευχαριστίες στον ΠΑΣΥΞΕ», τόνισε για το ζήτημα.

Καταληκτικά ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου τόνισε ότι για να πετύχουμε στην εκπλήρωση των εθνικών μας στόχων, θέλω να ζήσω σε μια επανενωμένη πατρίδα γιατί προτείνω να βάλουμε στο τραπέζι τα δύο μεγάλα μας όπλα για ασφάλεια και ενέργεια, δηλαδή το ΝΑΤΟ και το φυσικό αέριο. Τα δύο μας μεγάλα όπλα για την επανέωση της πατρίδας μας.

27.9.2022

 SITE LEFT