Παρεμβάσεις

Επίσκεψη Προέδρου και αντιπροσωπείας του Δημοκρατικού Συναγερμού στη βιομηχανική περιοχή Γερίου

Χάρης Γεωργιάδης
Αναπληρωτής Πρόεδρος

Η μετατροπή της Κύπρου σε διεθνές κέντρο παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών υπήρξε, διαχρονικά, περισσότερο σύνθημα παρά συγκεκριμένος και υλοποιήσιμος στόχος. Τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε πραγματικότητα. Και το σημαντικότερο είναι ότι οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στη χώρα μας παραμένουν εξαιρετικά ευοίωνες.

Αβέρωφ Νεοφύτου
Πρόεδρος Δημοκρατικού Συναγερμού

Δήλωση Προέδρου Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για αποτέλεσμα διάσκεψης του Βερολίνου

Νίκος Τορναρίτης
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος

Υπάρχουν ανακατατάξεις στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού, αλλά και στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Εσείς είστε ο τρίτος στην ιεραρχία του Δημοκρατικού Συναγερμού. Πώς βλέπετε τον δικό σας ρόλο στο κόμμα;

Αβέρωφ Νεοφύτου
Πρόεδρος Δημοκρατικού Συναγερμού

Ομιλητής στο συνέδριο του Economist με θέμα «The East-Med Economy: Creating a favorable economic and financial environment», ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Αβέρωφ Νεοφύτου
Πρόεδρος Δημοκρατικού Συναγερμού

Στις ενεργειακές προοπτικές που διανοίγονται στην Ανατολική Μεσόγειο και τις θετικές επιπτώσεις που αυτές δύναται να έχουν τόσο για τις χώρες της περιοχής αλλά και για την Ευρωπαϊκή Ένωση, συνάμα με το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος, αναφέρθηκε χθες κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Λονδίνο σε συνέδριο του Hellenic Observatory του LSE και το Hellenic Bankers Association UK με θέμα «Κύπρος και η νέα γεωπολιτική της Ανατολικής Μεσογείου», ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

 SITE LEFT