Παρεμβάσεις

Χάρης Γεωργιάδης
Αναπληρωτής Πρόεδρος

Γεωργιάδης: Όπως έχει ανακοινωθεί η ύφεση στη χώρα μας για ολόκληρο το 2020 περιορίστηκε στο 5% του ΑΕΠ. Είναι σαφώς πιο χαμηλή από τον μέσο όρο της ευρωζώνης και πολύ πιο κάτω από τις επιδόσεις των άλλων τουριστικών χωρών.  Επιβεβαιώνεται γι’ άλλη μια φορά, ότι στα δύσκολα μετρούν οι πράξεις. 

Ονούφριος Κουλλά
Βουλευτής

Κουλλά: Η συμφωνία του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Πρωθυπουργό Νετανιάχου σύμφωνα με την οποία ανοίγουν τα σύνορα της χώρας για πολίτες του Ισραήλ που έχουν εμβολιαστεί από τον προσεχή Απρίλιο, πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει μια μεγάλη ανάσα για τις τουριστικές επιχειρήσεις και γενικότερα για την οικονομία μας.

Αβέρωφ Νεοφύτου
Πρόεδρος ΔΗΣΥ

Αβέρωφ: Στόχος μας είναι και να ενημερωθούμε αλλά και να ενημερώσουμε τους Πρέσβεις τόσο για τις θέσεις μας όσο και για τη θέλησή μας στην επικείμενη άτυπη πενταμερή, να βρούμε όσο περνά από το χέρι μας ως ελληνοκυπριακή πλευρά, λύση του κυπριακού προβλήματος.

Αβέρωφ Νεοφύτου
Πρόεδρος ΔΗΣΥ

Τα όσα έγιναν χθες στο κέντρο της Λευκωσίας δεν τιμούν τη χώρα μας.

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Δημητρίου: Στα δύσκολα μετρούν οι πράξεις και τώρα είναι η ώρα των πράξεων μπροστά στο νέο παράθυρο ευκαιρίας που αφορά το εθνικό μας θέμα.

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Δημητρίου: Τα μικρά βήματα προόδου στον δρόμο επιστροφής στην ομαλότητα δεν θα μπορούσαμε να τα κάνουμε χωρίς την υπευθυνότητα, χωρίς τη συμμετοχή των πολιτών. Χρειάζεται να συνεχίσουμε. Με υπομονή και επιμονή. Η εικόνα βελτιώνεται, οι εμβολιασμοί προχωρούν. Στα δύσκολα μετρούν οι πράξεις. Μετρούν τα αποτελέσματα.

 SITE LEFT