Παρεμβάσεις

Αβέρωφ Νεοφύτου
Πρόεδρος Δημοκρατικού Συναγερμού

Αβέρωφ: Έχουν διέξοδο οι τράπεζες. Ν’ αποσύρουν τις αποφάσεις και τις εξαγγελίες τους, διαφορετικά θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους πολίτες. Να μην ανησυχούν γιατί δεν θα τους επιτρέψουμε ποτέ να τις εφαρμόσουν

Αβέρωφ Νεοφύτου
Πρόεδρος Δημοκρατικού Συναγερμού

Αβέρωφ: Πάρθηκαν οι σωστές αποφάσεις, που θα δώσουν τη δυνατότητα στην πολιτεία να διορθώσει οποιαδήποτε κενά αλλά την ίδια ώρα να πάρει και τις ενδεδειγμένες αποφάσεις.  Έχει μεγάλη σημασία να θωρακίσουμε το όνομα και την αξιοπιστία της χώρας. 

Αβέρωφ Νεοφύτου
Πρόεδρος Δημοκρατικού Συναγερμού

Γραπτή Δήλωση Προέδρου ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου

Ξεκίνησε σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών η συζήτηση των 8 προτάσεων νόμου του Δημοκρατικού Συναγερμού μέσα από τις οποίες δίνουμε κίνητρα στους συμπολίτες μας δανειολήπτες για να διευθετήσουν τις υποχρεώσεις τους και να βρουν λύσεις με τις τράπεζες τους για να μειώσουν ή και να ξοφλήσουν ακόμη τα δάνειά τους.

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ψες βράδυ προσυπέγραψε τα συμπεράσματα του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων που έγιναν προχθές 14 του Οκτώβρη και αφορούν τις παράνομες γεωτρήσεις της Τουρκίας στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου και επιβεβαιώνει με αυτό τον τρόπο, την αλληλεγγύη προς την Κύπρο

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου και Βουλευτή Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Δημήτρη Δημητρίου για ΓΕΣΥ

Τα ζητήματα που σήμερα συζητούμε και αφορούν τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση που κάναμε ως πολιτεία τις τελευταίες δεκαετίες, τη μεταρρύθμιση στην υγεία, την εφαρμογή του Γενικού Συστήματος Υγείας και την αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων, είναι θεμιτό και απαραίτητο να τα συζητούμε.

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου και Βουλευτή Δημοκρατικού Συναγερμού Δημήτρη Δημητρίου για δημιουργία Αστυνομίας ζώων

Το νομοσχέδιο που εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο και αφορά τη δημιουργία αστυνομίας ζώων ως μέρος του υφιστάμενου αστυνομικού σώματος, έρχεται να κλείσει ένα κενό χρόνων αλλά και να βάλει ένα τέλος σε ένα μεγάλο πρόβλημα.

 SITE LEFT

kinitra popup