Παρεμβάσεις

Νίκος Τορναρίτης
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού και επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), κ. Νίκος Τορναρίτης, μίλησε σήμερα το πρωί για το θέμα της ενίσχυσης της πολυμέρειας στις διεθνείς σχέσεις στο πλαίσιο συνεδρίας της Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων και Δημοκρατίας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ) στα Χανιά.

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Δημητρίου: Μετά την ψήφιση της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης, μπήκε χθες το νερό στο αυλάκι. Ο Υπουργός των εσωτερικών, σε μια ευρεία σύσκεψη με τους άμεσα εμπλεκόμενους, ξεκίνησε την υλοποίηση αυτής της τόσο σημαντικής μεταρρύθμισης.

Νίκος Τορναρίτης
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος

Εκφράζουμε τη μεγάλη μας ικανοποίηση για το γεγονός ότι μια πρωτοβουλία την οποία αναλάβαμε μαζί με την Αννίτα Δημητρίου, αυτή της θαλάσσιας σύνδεσης Κύπρου-Ελλάδας, γίνεται πραγματικότητα με το πρώτο δρομολόγιο να είναι προγραμματισμένο για τις 19 Ιουνίου.

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Δημητρίου: Σήμερα εκφράζουμε τη μεγάλη μας ικανοποίηση αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή μας στον σχεδιασμό της αναβίωσης του ιστορικού κέντρου. Πρόκειται πραγματικά για μια ιστορική προσπάθεια που είμαστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα και με ενεργό εμπλοκή του συνόλου των αρμόδιων φορέων σε τοπικό και κεντρικό πολιτικό επίπεδο, το πρόσωπο του κέντρου της Λευκωσίας θα αλλάξει

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Η αναβάθμιση της κυπριακής οικονομίας από τον οίκο DBRS αποδεικνύει την αποτελεσματική μας στρατηγική και ότι ξέρουμε πως να διαχειριζόμαστε τη χώρα και την οικονομία στις πολύ δύσκολες συνθήκες που πέρασε και περνά η Ευρώπη και ολόκληρος ο κόσμος.

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Δημητρίου: Το Υπουργικό Συμβούλιο προχώρησε σήμερα σε μια σειρά αποφάσεων για στήριξη του αγροτικού κόσμου, σε συνέχεια της χτεσινής συνάντησης του Πρόεδρου Αβέρωφ Νεοφύτου με τον Υπουργό Γεωργίας, ακριβώς για να μπορέσει ο πρωτογενής μας τομέας να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις προκλήσεις που έχει ενώπιόν του.   

 SITE LEFT