Παρεμβάσεις

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Δημητρίου: Η μεταρρύθμιση που ψηφίστηκε στο Κοινοβούλιο ανοίγει το δρόμο για τον εκσυγχρονισμό των δικαστηρίων, την εξειδίκευση, τον αλληλοέλεγχο, την ποιοτικότερη και ταχύτερη απονομή της δικαιοσύνης.

Αβέρωφ Νεοφύτου
Πρόεδρος ΔΗΣΥ

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Η επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τον Ερσίν Τατάρ στηρίζεται στον πατριωτικό ρεαλισμό και στο πώς θα σπάσουμε το αδιέξοδο και θα ανοίξουμε το παράθυρο ελπίδας για επανέναρξη των ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

Αβέρωφ Νεοφύτου
Πρόεδρος ΔΗΣΥ

Αβέρωφ: Μόνο μέσα από ορθολογισμό μπορούμε και να δώσουμε ανάσες σε αυτούς που έχουν προβλήματα αλλά και να διορθώσουμε στρεβλώσεις του παρελθόντος.

Αβέρωφ Νεοφύτου
Πρόεδρος ΔΗΣΥ

Αβέρωφ: Αυτήν την περίοδο έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες για επαναφορά του κυπριακού στο προσκήνιο ως πράξη εισβολής και κατοχής.

Νίκος Τορναρίτης
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού και επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), κ. Νίκος Τορναρίτης, μίλησε σήμερα το πρωί για το θέμα της ενίσχυσης της πολυμέρειας στις διεθνείς σχέσεις στο πλαίσιο συνεδρίας της Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων και Δημοκρατίας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ) στα Χανιά.

 SITE LEFT