Παρεμβάσεις

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Το ΑΚΕΛ γκρεμίζει γιατί δεν μπορεί να κτίσει. Το εθνικό μας θέμα πρέπει να υπερβαίνει τις κομματικές αντιπαραθέσεις και να μη γίνεται αντικείμενο φθηνών και ψευδών εντυπώσεων.

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Δημητρίου: Το ότι η χώρα μας σηκώνει δυσανάλογο βάρος στο μεταναστευτικό, αποτυπώνεται και στο Πουρνάρα. Εκεί που οι λειτουργοί υπερβάλλουν εαυτών. Και βεβαίως κατανοούμε και τους κατοίκους της περιοχής. Πρέπει όμως να κατανοήσουμε και όλοι ότι ούτε το μεταναστευτικό θα αντιμετωπιστεί βάζοντάς το κάτω από το χαλί ή προσπαθώντας να καταγράψει κάποιος  αντιπολιτευτικούς πόντους.

Αβέρωφ Νεοφύτου
Πρόεδρος ΔΗΣΥ

Αβέρωφ: Δεν κάνουμε μεταρρύθμιση ούτε για τους Δημάρχους, ούτε για τα κόμματα. Κάνουμε τη μεταρρύθμιση για τους πολίτες. Όσο λιγότεροι είναι οι δήμοι τόσο πιο οικονομικά εύρωστοι, τόσο λιγότερα θα πληρώνουν οι δημότες και τόσο καλύτερες υπηρεσίες θα απολαμβάνουν

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Δημητρίου: Εμείς, στον Δημοκρατικό Συναγερμό ποτέ δεν κρυφτήκαμε. Υπηρετούμε το συμφέρον των πολλών, το δημόσιο συμφέρον. Αυτό κάνουμε και με την μεταρρύθμιση της τοπική αυτοδιοίκησης που είναι ναι, μεγάλη αναγκαιότητα.

Χάρης Γεωργιάδης
Αναπληρωτής Πρόεδρος

Μια σειρά από πολύ σημαντικές μεταρρυθμίσεις είναι στην τελική ευθεία ενώπιον της Βουλής για ψήφιση. 

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Δημητρίου: Η κυβέρνηση αποδεικνύει και τώρα ότι διαθέτει την απαραίτητη ευελιξία αλλά και την πολιτική βούληση να σταθεί έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία.

 SITE LEFT