Παρεμβάσεις

Νίκος Νουρής
Βουλευτής, Αντιπρόεδρος ΔΗΣΥ

Σε μια περίοδο που συζητούμε για την αναγκαιότητα μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την ενεργό εμπλοκή στα κέντρα λήψης αποφάσεων των ιδίων των πολιτών, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Στροβόλου συνεπικουρούμενοι από τους δημότες τους, μας δείχνουν τον δρόμο.

Αβέρωφ Νεοφύτου
Πρόεδρος Δημοκρατικού Συναγερμού

Τοποθετήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου στα γραφεία του κόμματος, αναφορικά με τα μέτρα της ΕΕ κατά της Τουρκίας, τη στάση της Ρωσίας, το εν γένει γεωστρατηγικό περιβάλλον όπως διαμορφώνεται και το κυπριακό. Σε ερώτηση δημοσιογράφου ότι από τη μια η ΕΕ παίρνει μέτρα κατά της Τουρκίας και από την άλλη η Τουρκία δεν πτοείται και επιμένει να φέρνει και τέταρτο πλοίο ανοιχτά της Κύπρου και πως εκτιμά ο ίδιος την όλη κατάσταση, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού απάντησε ως εξής:

Αβέρωφ Νεοφύτου
Πρόεδρος Δημοκρατικού Συναγερμού

Έλαβε χώρα σήμερα στη Λεμεσό, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, το συμβούλιο Αρχηγών ώστε να εξεταστεί η πρόταση της Τ/κ πλευράς για συνδιαχείριση των φυσικών πόρων, αλλά και η τουρκική, παράνομη δραστηριότητα στην κυπριακή ΑΟΖ. Μετά το πέρας του Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Παραδόθηκε χθες ως ανεπίσημο έγγραφο από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών η έκθεσή για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας.

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Το ΓεΣΥ είναι από τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις  που έγινε ποτέ στη χώρα μας. Σε αυτό συμφωνούμε όλοι. Ως τέτοια, και όπως έχουμε ως Δημοκρατικός Συναγερμός σημειώσει και στο παρελθόν, απαιτεί από όλους μας και υπομονή αλλά και κατανόηση ως την ημέρα που το σύστημα θα λειτουργεί ολοκληρωμένα με τις μικρότερες δυνατών, αδυναμίες.

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός καταδικάζουμε με τον πλέον έντονο τρόπο και πάλι τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ.

 SITE LEFT