Παρεμβάσεις

Νίκος Τορναρίτης
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος

Τορναρίτης: Χαιρετίζουμε  το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που πάρθηκε με μια πολύ μεγάλη πλειοψηφία και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς την Τουρκία. Σημαντικότατη η συνεισφορά στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, του Μanfred Weber, του μεγάλου φίλου της Κύπρου αλλά και των Ευρωβουλευτών του Δημοκρατικού Συναγερμού

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Δημητρίου: Τα σημαντικά ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται με άρνηση και καταψήφιση. Είναι με πράξεις και πολιτική βούληση που αντιμετωπίζονται και λύνονται. Και η ανεξέλεγκτη και παράνομη μετανάστευση είναι ένα ζήτημα που εμείς, ως Δημοκρατικός Συναγερμός και κυβέρνηση, αντιμετωπίζουμε με αυτόν ακριβώς τον τρόπο.

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Δημητρίου: Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού μιλώντας για κινητικότητα στο κυπριακό αναφέρθηκε σε γεγονότα. Aυτά όμως για το ΑΚΕΛ είναι ανέκδοτο. Εμείς καλούμε και πάλι σε ενότητα στο εσωτερικό γιατί έρχονται εξελίξεις στο κυπριακό και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.

Ονούφριος Κουλλά
Βουλευτής

Κουλλά: Είμαστε σε αυτό το σημαντικό τώρα σημείο όπου αντιμετωπίζουμε τις συνέπειες της κρίσης με μεθοδικότητα και θέλουμε να ελπίζουμε πως με τη νέα χρονιά, το 2021 θα είναι έτος ανάκαμψης. Αυτές είναι οι προβλέψεις, αυτοί είναι οι σχεδιασμοί αλλά για να πετύχουμε σε όλα αυτά θα χρειαστεί οπωσδήποτε και η συναίνεση.

Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Δημητρίου: Συνεχίζουμε να αξιοποιούμε τη στρατηγική στην οποία χτίσαμε την εξωτερική μας πολιτική. Στοχεύουμε στην εμβάθυνση των σχέσεων με όλες τις φίλιες χώρες όπως και με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με ένα μόνο σκοπό: Το συμφέρον της πατρίδας μας.

Χάρης Γεωργιάδης
Αναπληρωτής Πρόεδρος

Γεωργιάδης: Οι προσπάθειες του Προέδρου Αναστασιάδη αλλά και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη έχουν οδηγήσει στην εξαιρετικά σημαντική στήριξη από τους εταίρους μας, στο πλαίσιο των MED7. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ψύχραιμα, αποφασιστικά και μεθοδικά. Και στο εσωτερικό όμως επιβάλλεται, σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, μια στοιχειώδης αυτοσυγκράτηση.

 SITE LEFT