Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Το ΑΚΕΛ γκρεμίζει γιατί δεν μπορεί να κτίσει. Το εθνικό μας θέμα πρέπει να υπερβαίνει τις κομματικές αντιπαραθέσεις και να μη γίνεται αντικείμενο φθηνών και ψευδών εντυπώσεων.

Το γεγονός ότι το ΑΚΕΛ καταφεύγει μάλιστα και σε fake news για να αμφισβητήσει τα αυτονόητα, πέρα από θλιβερή απόδειξη μηδενικής πρότασης αδυνατίζει τη φωνή μας στο εξωτερικό και δεν εξυπηρετεί τον σκοπό της υπεράσπισης των κυπριακών συμφερόντων.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου δεν θα δώσει σήμερα εξετάσεις για την προσήλωσή του σε μια βιώσιμη λύση του κυπριακού, στη μορφή του όπως έχει προσδιοριστεί στα ψηφίσματα και στις θέσεις του για ταχύτερη επανέναρξη των συνομιλιών.

Οι θέσεις του είναι ξεκάθαρες και διακηρυγμένες παντού, σε κάθε βήμα, στο εξωτερικό και το εσωτερικό. Η επιλογή του ΑΚΕΛ να δηλητηριάσει τους πολίτες με ψεύδη σ’ ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι ο λαϊκισμός είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει το πολιτικό μας σύστημα προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά.

Το ΑΚΕΛ αντί να κουνά το δάχτυλο στον Αβέρωφ Νεοφύτου είναι προτιμότερο να βρει ένα πειστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης ώστε να μη χρειάζεται να ανακυκλώνει χρεοκοπημένες συνταγές.

Αντί να κατηγορεί, ας αρχίσει να προτείνει. Αντί να γκρεμίζει, ας αρχίζει να κτίζει.

11.1.2022

 SITE LEFT