Δημήτρης Δημητρίου
Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου

Χθες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρουσίασε όσα έγιναν τα τελευταία εννέα χρόνια και συνεχίζονται, για το κράτος πρόνοιας, για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς. Με την εφαρμογή στοχευμένων πολιτικών. Με επαύξηση της ευαισθητοποίησης του κράτους και μείωση των κοινωνικών αποκλίσεων.

Σήμερα, αυταπόδεικτα έχουμε μια καλύτερη, μια αποτελεσματικότερη πολιτική πρόνοιας. Ζούμε σε ένα κράτος που μπορεί και ενισχύει τους συμπολίτες μας που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.  Η κυβέρνηση Αναστασιάδη, δεν είναι προφανώς κοινωνικά ανάλγητη όπως μας κατηγορούν ΑΚΕΛ και αντιπολίτευση, αλλά είναι η κυβέρνηση που δίνει σάρκα και οστά στην κοινωνική πρόνοια.

Αναγνωρίζοντας τα ζητήματα και δίνοντας λύσεις με σωστή, νοικοκυρεμένη πολιτική. Με αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων στο έπακρο. Με σχεδιασμό και υλοποίηση πολιτικών. Και πάνω από όλα με πολιτική βούληση.

Χωρίς πανηγυρισμούς και τυμπανοκρουσίες, λέμε τι έχουμε κάνει στην πράξη για να φέρουμε αποτελέσματα για το καλό της κοινωνίας, για το καλύτερο των πολιτών. Αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε. Να συνεχίσουμε να ζούμε με σταθερότητα, ασφάλεια και σιγουριά σε συνθήκες προοπτικής και προόδου.

14.9.2022

 SITE LEFT