Αννίτα Δημητρίου
Πρόεδρος Βουλής, Πρόεδρος ΔΗΣΥ

Με την εκλογή και των 25 μελών του Πολιτικού Γραφείου, μετά και την ανάδειξη του κ. Ευθύμιου Δίπλαρου ως Αναπληρωτή Προέδρου, και του κ Μάριου Πελεκάνου, της κ. Σάβιας Ορφανίδου και του κ. Γιώργου Κάρουλλα ως Αντιπροέδρους του Δημοκρατικού Συναγερμού, ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες σε κεντρικό επίπεδο. Η Πρόεδρος κ. Αννίτα Δημητρίου σε δήλωσή της για την ανακήρυξη των μελών του Πολιτικού Γραφείου, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:  

«Καταρχάς θέλω να συγχαρώ τα 25 μέλη του Πολιτικού Γραφείου που έχουν εκλεγεί. Είμαι απόλυτα βέβαιη ότι θα εργαστούν με ζήλο και αφοσίωση για την ενδυνάμωση της παράταξής μας και την υλοποίηση των στόχων μας.

Θέλω επίσης να συγχαρώ και τους υπόλοιπους 40 υποψήφιους που έτρεξαν σε αυτή τη διαδικασία, λαμβάνοντας μέρος και αυτοί σ’ έντιμο και συναδελφικό αγώνα. Επαναλαμβάνω ότι όλες και όλοι μπορούν και πρέπει ν’ αξιοποιηθούν στις δομές του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ολοκληρώθηκαν συνεπώς οι εκλογικές διαδικασίες σε κεντρικό επίπεδο και θα προχωρήσουμε με τον ίδιο ορθό και συντεταγμένο τρόπο στα επαρχιακά εκλογικά συνέδρια τον επόμενο μήνα, όπως επιβάλλεται από το καταστατικό μας.

Αυτός είναι ο Δημοκρατικός Συναγερμός, πρότυπο δημοκρατικής λειτουργίας και έτσι θα προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα με ενότητα, ευθύνη και αποφασιστικότητα. Για ένα ισχυρό Δημοκρατικό Συναγερμό, πρωταγωνιστή στα πολιτικά δρώμενα του τόπου».

7.5.2023

 SITE LEFT